ابتکار در طراحی پناهگاه‌های اضطراری موجب شده تنوع این طراحی‌ها افزایش یافته و هر هفته طرحی جدید ارائه شود.
به نقل از اینهبیتت، یکی از طرح‌های ارائه شده Shelter Pack است که محفظه‌ای راحت و جمع‌شونده برای حمل‌ونقل آسان به شمار می‌رود.
http://cdn.isna.ir/d/2016/09/17/3/57352361.jpg?ts=1484427484009
12 واحد از این پناهگاهها را می‌توان توسط کامیون حمل کرد و زمانیکه این بسته باز می‌شود محل اقامتگاه چهار نفر خواهد بود. همچنین این پناهگاه دارای سرویس بهداشتی، آشپزخانه و میز پذیرایی است.

این پناهگاه امداد رسانی توسط هاکان گورسو طراحی شده و برنده جایزه طلایی رقابتهای طراحی A’ Design  2016 است.  این پناهگاه امدادی در حالت فشرده تنها 80 سانتی‌متر طول دارد و در زمان بازشدن، دارای اتاق خواب چهار تخته، آشپزخانه و غذاخوری با وسایل و تجهیزات است.

برپا شدن هر یک از این واگن‌های قابل حمل تنها چند ساعت زمان می‌برد.
از ویژگی‌های برجسته این طرح جمع‌شدن آن است. لوله‌های آب هوایی آن بر بالای سقف قرار گرفته و حالت قیفی شکل لوله‌ها موجب کاهش احتمال نشت و آبگرفتگی محفظه شده تا برای استفاده در مکانی دیگر تمیز باقی بماند.



پنجره‌های سقفی نیز موجب ورود نور به مکان نشستن و کاهش استفاده از نور مصنوعی می‌شود. دیوارها هم چند لایه و ضدآب بوده و موجب می‌شود انرژی اتلاف نشود.


این کابین 129 فوت مربع فضا اشغال کرده و مکانی مناسب برای چند ماه زندگی در مواقع اضطراری محسوب می‌شود.
به دلیل پدیده‌های طبیعی، جنگ و دیگر موارد شمار آوارگان افزایش یافته که چنین روش‌هایی برای نجات جان افراد بسیار ضروری است.

انتهای پیام.

بررسی طراحی واگنهای اضطراری حوادث - آشنایی با تولید پناهگاه اضطرلری - تکنولوژی معماری و حوادث+پناهگاه قابل حمل